Om ipvision

ipvision a/s

ipvision sælger effektive kommunikationsløsninger til erhvervslivet. Vi er en fuld kvalificeret teleudbyder af telefoniløsninger, mobiltelefoni, internet og integration til telefoni baseret på en hosted infrastruktur, og som bygger på Unified Communications.

Vore løsninger leveres som hosted services, hvilket betyder lavere udgifter og bedre sikkerhed for vores kunder. Vi drifter og vedligeholder løsningerne og sørger for, at de altid er sikre og helt opdaterede. Vores avancerede Enterprise-level sikkerhedsløsninger er tilgængelige for alle vores kunder, fra de mindste til de største. Vores løsninger leveres over egne MPLS-forbindelser, der gør det muligt for os at prioritere telefoni og data, eller direkte over det frie internet. Vi kan levere fiber, kobber eller trådløse forbindelser. Da vi har status som MVNO (Mobil Virtuel Netværks Operatør) hos TDC og Telenor, er vi også mobiltelefoniudbyder.

Med hele paletten af ydelser til rådighed kan vi strikke nogle helt unikke løsninger sammen, der hjælper dansk erhvervsliv med at minimere omkostninger og optimere indtjeningen. Derfor er "telefoni der skaber værdi" også vores pay-off.

Vores unikke telefoniklient gør dine medarbejdere mere effektive og sikrer, at opkald altid samles op, og at dine kunder ikke tabes i telefonkøen. Telefoniklienten giver desuden helt nye muligheder for at udnytte din virksomheds kommunikation og styrker dine medarbejdere med rettidig og relevant information om opkald, allerede inden telefonen tages.

Vi leverer både totalløsninger og integrerer med eksisterende systemer, PBX'er, Cloud-services, mail-klienter og back office-servere. Løsninger leveres i henhold til vores 5-trins leverance-metodik, som sikrer, at løsningen er i luften til tiden, at den virker efter hensigten og at det du får som kunde, er det du har ønsket.

Ledelse

Kenneth Andreasen

Adm. direktør
+45 8888 7777
kan@ipvision.dk

Peter Reich

Direktør
+45 8888 7771

Kåre Jacobsen

Direktør
+45 8888 7796
kbj@ipvision.dk

Thomas Jeshøj

Salgsdirektør
+45 8888 7753

Pernille Hjorth

Leverancechef
+45 8888 7797
phj@ipvision.dk

Martin Kofoed

Kundeservice- og supportchef
+45 8877 6939
mak@ipvision.dk

Mogens Yde-Andersen

Marketingchef
+45 8888 7794
mya@ipvision.dk

Carsten Thomsen

Projektchef
+45 8877 6902
cbt@ipvision.dk

Vision

ipvision vil være erhvervslivets naturlige og foretrukne teleleverandør.

 • Vi vil være den mest professionelle, respekterede og attraktive virksomhed inden for tele- og netværksintegration for kunder, partnere og medarbejdere.
 • Vi ønsker at være markedets førende leverandør af teleløsninger til dansk erhvervsliv gennem en fortsat videreudvikling af selskabets uafhængige, fleksible og kompetente fundament.
 • Kundernes krav til den suveræne leverandør, der samler trådene, tager det fulde ansvar og tilfører værdi, skal altid være selskabets og medarbejdernes ledestjerne.

ipvision - telefoni der skaber værdi

Bestyrelse

Lars Torpe Christoffersen

Bestyrelsesformand

Lars Torpe Christoffersen er tidligere topchef i TDC og er et erfarent medlem af en lang række bestyrelsesposter i erhvervslivet. Siden 2009 har Lars Torpe Christoffersen været formand for bestyrelsen i ipvision. Lars Torpe Christoffersen har været engageret i en række selskaber, og har været adm. direktør i teleselskabet MACH. Han sidder desuden i investmentboard'et for kapitalfonden Capidea.

Jakob Fuhr Hansen

Bestyrelsesmedlem

Investment Director i Vækstfonden og medlem af bestyrelsen siden 2014. Ansvarlig for forretningsudvikling af en portefølje inden for cleantech og ICT. Tidligere adm. direktør i olieselskabet Go’on Gruppen og har herudover betydelig startup- og ledelseserfaring fra it- og ejendomsbranchen. Uddannet cand. merc. i finansiering og regnskab fra Handelshøjskolen i Aarhus med speciale i værdiansættelse af virksomheder og risikostyring.

Laurits Bach Sørensen

Bestyrelsesmedlem

CEO for Cleantech virksomheden MicroShade A/S og medlem af bestyrelsen siden 2014. Tidligere adm. direktør for Aastra Telecom A/S (Mitel i dag) samt dansk divisionschef og EMEA salgschef for HP’s netværksdivision. Derudover har Laurits Bach Sørensen betydelig erfaring med startups og rådgivning inden for højvækst strategiudvikling og eksekvering. Uddannet HA (BScB) fra ASB samt Cand Merc. (MIB) fra CBS.

Værdier

Tilgængelige

 • Vi kommunikerer åbent og ærligt og har et positivt livssyn
 • Vi sætter en ære i den personlige kontakt og optræder nærværende og lyttende
 • Vi er løsningsorienterede, imødekommende og fleksible i samarbejdsformen


Ansvarlige

 • Vi tager ansvar i samarbejdet og yder en seriøs og kvalificeret sparring
 • Vi agerer troværdigt og respektfuldt og bidrager med konstruktivt dialog
 • Vi leverer den rigtige løsning, er på forkant og ønsker langvarige relationer

Innovative

 • Vi sætter nye standarder og motiveres af at skabe nye muligheder
 • Vi introducerer besparende funktionalitet og udvikler værdiskabende løsninger
 • Vi integrerer ny teknologi og forbedrer konstant produkter, ydelser og processer

Engagerede

 • Vi forstår din virksomhed og dens behov og er interesseret i fælles succes
 • Vi er stolte af vores virksomhed og vores resultater og brænder for det, vi arbejder med
 • Vi ser os selv som ét team og har en fælles forpligtelse overfor vores kunder

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00